Logo-Lindholm-biler21-inv-orange

På denne side erhvervsleaser du din næste bil

 
 

Erhvervsleasing og firmabiler hos Lindholm Biler & Leasing

Hos Lindholm Biler & Leasing har vi mere end 10 års erfaring inden for erhvervsleasing. Hver dag sender vi en glad leasingkunde ud på de danske veje, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med den helt rigtige leasingaftale. 

At lease en firmabil er for mange virksomheder en nem, fleksibel og økonomisk måde at stille en bil til rådighed for medarbejderne. Med en erhvervsleasingaftale undgår din virksomhed at belaste likviditeten, du og dine medarbejdere opnår stor fleksibilitet idet firmabilen kan skiftes alt efter behov. Vælger du tilmed en operationel leasingaftale skal du ikke spekulere på gensalg, når leasingperioden slutter. 

En firmabil, der passer til dit behov

Hos Lindholm Biler & Leasing har vi altid et stort udvalg af leasingbiler til erhverv til omgående levering, men vi hjælper dig også gerne med at finde din drømmebil i udlandet. Særligt Tyskland giver os muligheder for at finde den helt rette firmabil med det helt rette udstyr til dig. Har du et ønske om en helt særlig firmabil, så kontakt os, så vi sammen kan finde bilen og skræddersy din leasingaftale, så den passer præcis til dig og din virksomhed.

Er erhvervsleasing en løsning for dig?

Vi tør godt love, at vi kan finde den helt rigtige løsning for netop dig. Uanset om du drømmer om den smarte sommermodel eller den grønne elbil. Find svar på alle dine spørgsmål her. 

Kontakt os

Beregn byttepris

Book prøvetur